sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

2017 tredit

TRENDIT


Tämmän vuoden trendeihin kuulu ainakin keltainen ja purkkan pinkki väri. Itse sokoksessa olen huomanut stä jonkin verran esim. Noisy may:n yksi  takki on ihan purkkan pinkki ja Nanson vaaateissa on paljon keltaista. Mutta kerron nyt hiukan valassa olevista tredeistä.

Pinkki + printti

Hempeän vaaleanpunaisen ja räiskyvän pinkin sävyt ovat kevään suosituimpia värejä. Yhdistä purkkapinkki hauskaan printtikuosiin!
http://www.demi.fi

Paksu denim

Farkuissa luotetaan jämäkkään kankaaseen, joka pysyy hyvänä vuodesta toiseen. Korkeavyötäröiset, suoralahkeiset mom jeansit toimivat yhä.
http://www.demi.fi

 Paljaat olkapäät

Off the shoulder -trendi toimii viileämmälläkin säällä, kun kokeilee ajankohtaisinta versiota, jossa paita paljastaa vain olkaluut.
http://www.demi.fi

 Pyjama-asu

Ihanaa, ei tarvitse riisua yökkäriä kouluunkaan! Tai sitten voit hankkia "kouluyökkäriksi" vähän siistimmän, satiinisen version.
http://www.demi.fi

 Kiinnostavat farkut + matalat kengät

Perusfarkkuja voi tuunata vaikkapa kangasmerkeillä tai kangastussilla. Säiden salliessa yhdistä mataliin kenkiin - ne ovat kevään trendikkäimmät.
http://www.demi.fi

 Liituraita + iso kauluspaita

Hentoinen liituraita kuuluu girl bossin asuun. Tennarit ja ylisuuri kauluspaita näyttävät hauskalta hillityn kuosin kanssa.
http://www.demi.fi

 Vaaleanpunaista + hapsulahkeet

Jos kirkuvanpinkki ei kohota mielialaasi, luota lempeämpään marjapuuroon. Yhdistä pullea pusero riehakkaisiin hapsulahkeisiin.
http://www.demi.fi

 Haalarit + keltainen

Tässä on vaate, jota et halua riisua koko keväänä. Poolopaita sopii haalarin kanssa kauniisti.
http://www.demi.fi

 Vihreä jättihuppari

Yksi kevään kiinnostavimmista väreistä on metsänvihreä. Se näyttää erityisen hyvältä sporttisissa vaatteissa, kuten valtavassa hupparissa.
http://www.demi.fi

 Pastellinen puku

Jos kaipaat pikkuisen skarppausta loman jälkeen, kokeile housupukua. Et näytä liikaa äidiltäsi, kun kiskaiset jalkoihin rouheat nilkkurit tai lenkkarit. Kokeile myös julkkisten fanittamia metallisankaisia silmälaseja ilman vahvuuksia.
http://www.demi.fi

Olen hyvinpahoilani mutta nämä kuvat ovat siis todellakin kaikki demi sivustolta.

Hyvää viikonloppua ja vappua!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti